Xylopal lesa Gemstone mozaik plošče

Xylopal lesa Gemstone mozaik plošče
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Lianyuxing kamen je eden najboljših Kitajska xylopal lesa gemstone mozaik plošča proizvajalci in dobavitelji, Dobrodošli preveri ceno za množično xylopal lesa gemstone mozaik plošča z nami in dobili prost vzorec od nas, ali debelo najboljše cene in visoko kakovost priljubljena moda in vroče prodajo in xylopal lesa gemstone mozaik plošča fabricator od nas.

Xylopal lesa Gemstone mozaik plošče

Proizvodni proces začne s selektivno Ogrisci surovine, ki jih pridobivamo v različnih krajih po vsem svetu in je roko biran za doseganje najboljše barve, oblike in velikosti lastnosti.

Ob prihodu na naše najsodobnejše proizvodni objekt, surovina gre skozi dolg proces rezanja in nastavitev z uporabo specializiranih epoksi lepilo, ki je načrtovan in razvit v naših laboratorijih, posebej za ta namen. Med proizvodnim procesom proizvajamo plošče v 2 ali 3 cm debeline kot standardno ali po meri velikost, ki temelji na posebno zahtevo.

Končni rezultat je nič manj kot lep dom styling nakit, edinstveno plošče, ki so primerni za dekoracijo v različnih aplikacij v zasebnih domovih, pisarnah in projektov kot so: kuhinja Island, pultov, kopalnice, ogledala, Dekorativne stenske pokritost, tla, palice in kopel omare.

Med našimi strankami so: kamen, proizvajalci, uvozniki kamen in vodilnih oblikovalcev in arhitektov, ki so specializirani v edinstveno projektov po vsem svetu.

Dimenzije: 120 * 240 * 1,5 cm, 160 * 240 * 1,5 cm, ali prilagodite

Debelina: 1.5/1.8/2.0/3.0 cm.etc

Uporaba: Ispraznost vrh, točilne, namizni Top, dom Decoration.etc

Uporaba: Notranji okras

Površinsko obdelavo: polirani

Obod: Poševno, stanovanje, Bullnose, Cut, itd

Ven. pakirne: varno pakiranje, lesen zaboj, pakiranje

Notranjost: mehke pene ali kot zahtevo


Povpraševanje