Človek je kamnito kopalnico pulti

Človek je kamnito kopalnico pulti
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Lianyuxing kamen je eden od najboljši človek Kitajska kamnito kopalnico pulti proizvajalci in dobavitelji, Dobrodošli preverjanje cene za večji človek kamnito kopalnico pulti z nami in dobili prost vzorec od nas, ali debelo najboljše cene in visoko kakovost priljubljena moda in vroče prodajo in človek je kamnito kopalnico pulti fabricator od nas.

Opis izdelka

Človek je kamnito kopalnico pulti

Funkcije

1. visoko trdoto, super obrabno odporna

Quartz kamen površine lahko na trdote Mohs stopinj, je višja od skupne naravnega marmorja, umetnega kamna snopa. Običajno orodja ne morejo nič in obrabo. Ta funkcija lahko tudi uporabite, nakupovalni centri, letališča, poslovnih stavb, servisih in drugih mestih.

2: neomejeno zvrst od barva, stil izvirnost

Kamen Quartz je močno sposoben inovacij. In obenem še vedno stalno design in razvoj v skladu z moderno estetske barvo vrste kamni prilagoditi potrebam sodobnega oblikovanja in človekovega okolja visoko kakovostnih zahtev.

3: antimikrobno, protectenvironment

Kamen Quartz potopi skoraj nič temperaturam, učinkovito preprečiti vzrejo bakterije: površina je zelo gosto, drugi je barve tekočin (čaj, sojino omako, kave, itd.) ne bo pustil sledi na površini; Čiščenje vode lahko svetlo, kot čisto nov.

4: brez sevanja, ne škodi

Kamen Quartz so sestavine naravnih kremena kamna in smole, ne vključujejo radioaktivnih snovi. In celotno proizvodnjo ne bo zgodilo kemijske reakcije. Tako da ni nobenega sevanja, ni škode za ljudi.

5: kislinsko odporne alkalijskih uspešnosti.

Kamen Quartz vključil 93 % kremena kamen, tako da ni reakcije za kislinsko-bazično. In bolje zaščititi svežih proizvodov za dolgo časa.

6: delovanje visoke temperature

Quartz sestava je stabilnost. Pri visoki temperaturi ni enostavno deformacije, lok, pokajo in tako ni.

7: zmogljivosti za predelavo

Kamen Quartz je dobro obdelavo zmogljivost, natančnost obdelave in spajanje je lahko različnih oblik, da ustreza zahtevam sodobne visoke kakovosti življenja.

Pakiranje: Škatla s peno, stalni nato pakirana z lesenim okvirjem.


Povpraševanje