Dom > o nas

LYX kamen je bila zgrajena leta 2005, ki se nahajajo v Xiamen, Kitajska. Smo strokovni proizvajalec quartz pulti plošče in ploščice za stanovanjske in poslovne projekte. Naše tovarne pokriva območje več kot 21,520 M2, in je lastnik popolnoma avtomatske proizvodne linije, letna proizvodnja quartz plošče doseže do 100, 000M 2.

LYX quartz linije sledijo zelo stroga kakovost zahtevno sistem za proizvodnjo visoko kakovostnih pulti, plošče in ploščice, ki izpolnjuje vse tehnične specifikacije. Zahvaljujoč naši izkušeni in zelo motiviran Tim dela, nudimo velikih modnih barv in različnih debelin od 12 do 30 mm odjemalca.

V zadnjih letih, naši izdelki kremena so bili predvsem izvoz v ZDA, Kanadi, Avstraliji in Evropi, smo ne samo oskrbe naših kremena, temveč tudi proizvajajo customized barva na zahteve strank. Stranke po vsem svetu so iskreno pozdraviti, da nas kontaktirate, smo bo ne samo vas oskrbe pravih materialov na dobre kakovosti, konkurenčne cene, ampak tudi vam lepo storitev prek hiter odziv s konstruktivno rešitev.

Let's sodelujejo skupaj, da ustvarite briljantne prihodnosti.